Делегація Фонду ООН у галузі народонаселення відвідала Одесу

28 Березня 2024, 10:01
Делегація Фонду ООН у галузі народонаселення відвідала Одесу 204
Делегація Фонду ООН у галузі народонаселення відвідала Одесу

До Одеси з офіційним візитом прибула делегація Фонду ООН у галузі народонаселення на чолі з директоркою відділу гуманітарного реагування Шоко Аракакі.

Про це повідомили у міськраді.

Зустріч пройшла у приміщенні Центру інтегрованих соціальних послуг.

У заході взяли участь заступниця міського голови Світлана Бедрега, директорка Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Олена Китайська, заступник представника Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Мустафа Ельканзі, старша координаторка проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» Людмила Акімова та інші представники Фонду.

Під час зустрічі Світлана Бедрега розповіла про створення та функціонування міської системи запобігання та протидії гендерно зумовленому насильству та подякувала Фонду за багаторічну плідну співпрацю у наданні допомоги постраждалим.

Гості ознайомились з роботою Центру допомоги врятованим, обговорили нагальні питання надання допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства, внутрішньо переміщеним особам, а також ветеранам і членам їхніх сімей, звернули увагу на виклики щодо задоволення їхніх потреб та інтеграцію в суспільне життя. Крім того, учасники зустрічі обговорили подальший розвиток  партнерських відносин між Одеською міською радою та UNFPA.

Пані Шоко Аракакі відзначила позитивний досвід Одеси у вирішенні проблем постраждалих осіб та наданні їм всебічної допомоги, а також запевнила присутніх у подальшій підтримці міста Фондом щодо надання гуманітарної допомоги для постраждалих.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024