В Одеському районі сталася потрійна ДТП: постраждали два водії та дитина

22 Березня 2024, 10:41
В Одеському районі сталася потрійна ДТП: постраждали два водії та дитина 233
В Одеському районі сталася потрійна ДТП: постраждали два водії та дитина

Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Одеському районі, унаслідок якої травмувалися двоє водіїв та малолітня дитина.


Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Автопригода сталася 21 березня, близько 17-ї години, на території Таїровської селищної громади.

Поліцейські попередньо встановили, що водійка легковика «SMART», рухаючись зі сторони м. Одеси у напрямку с. Сухий Лиман, зупинилась у лівій крайній смузі для повороту ліворуч. Позаду у попутному напрямку рухався автомобіль «HYUNDAI», водій якого допустив наїзд на «SMART», який в свою чергу винесло на смугу зустрічного руху, де сталось зіткнення з легковиком «RENAULT». 

В результаті автопригоди водії «HYUNDAI» та «SMART», а також 7-річна пасажирка другої автівки з тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.  

Водію «HYUNDAI» діагностували закриту черепно-мозкову травму, керманичці «SMART» - ЗЧМТ, перелом лівої плечової кістки, тупу травму живота, а її малолітній донці – ЗЧМТ, тупу травму живота та грудної клітки. 

На місці автопригоди працюють слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Повні обставини події встановлюються. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024