Одеські ліцеїсти відвідали молодіжний табір в Німеччині

21 Листопада 2023, 16:22
Одеські ліцеїсти відвідали молодіжний табір в Німеччині 387
Одеські ліцеїсти відвідали молодіжний табір в Німеччині

Делегація Одеського ліцею №4 у складі чотирьох учнів та у супроводі вчителя німецької мови відвідала молодіжний табір у місті Гайдельберг. Мета поїздки – поглиблення знань про культуру, традиції, звичаї Німеччини та удосконалення мовних навичок.

Про це повідомили у міськраді Одеси.

У межах програми відбулася зустріч одеських ліцеїстів з мером міста Гайдельберг Екартом Вюрцнером та його командою.

Також учні познайомилися з визначними місцями Гайдельберга. Під час екскурсії на човні річкою Неккар діти побачили старі памʼятки архітектури та дізналися про їхню історію. 

У науковому центрі Experimenta у місті Хальбронн юні одесити проводили дослідницькі експерименти віртуальної та сенсорної реальності, поєднані з інтелектуальними здібностями експериментатора.

Також діти відпочили у батутному центрі та боулінгу. На майстер-класі від команди Circus Peperoni хлопців та дівчат навчали цирковим трюкам, елементам акробатики та повітряній гімнастиці. Після тренувань діти продемонстрували отримані навички, представивши маленьке циркове шоу.

Психологічну підтримку школярі отримували під час тренінгів з українськими скаутами.

Упродовж тижня учні відпочили, психологічно відновилися, отримали незабутній досвід, пізнали культуру іншої країни та покращили навички спілкування німецькою.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024