«Карпатський вестерн» в Одесі збирає аншлаги

29 Жовтня 2023, 10:00
Марічку всі хочуть 183
Марічку всі хочуть

На останню роботу режисера — Максима Голенко (що вже перебрався до славетного Львівського театру імені Марії Заньковецької), «Карпатський вестерн» Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька завжди збирає повний зал.

28 жовтня в театрі на виставі була переважна молодь та кореспондент Район.Одеса

Головна героїня, дівчина Марічка (ну хіба може карпатська дівчина зватись якось інакше?) і є двоє рідних братів, гонорових юнаків з топірцями, які прагнуть взяти собі за дружину саме її, найгарнішу. 

Про що вистава? Невже про ковбоїв, бандюків, фатальну  жінку, чисту й невинну головну героїню (її блискуче виконала актриса Тамара Лукаш). Про пошуки вдачі в Америці.

Сцена сплаву деревини
Сцена сплаву деревини

А ще на сцені багато деревини. Ці дошки означають ліс. Карпатський мешканець завжди має до діла з лісом: живе у ньому — в оточенні лісів, у лісі працює, і багатство своє накопичує з оборудок, у яких ліс, деревина — основа основ. Режисер, хоча родом з Миколаєва, але побут карпатців передав правдиво, а допомагали йому,  художник — Юлія Заулична, автентичне музичне оформлення — Вадима Басараба, пластичне рішення — Павла Івлюшкіна.

У виставі є альтернативні кінцівки, які треба обов'язково побачити. Район.Афіша повідомлять вчасно про наступну.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024