Громадські активісти в Одесі вирішили надихнути підлітків на обговорення суспільно значущих питань

24 Жовтня 2023, 12:15
Громадські активісти звернули увагу на підлітків 214
Громадські активісти звернули увагу на підлітків

Спільнота декількох громадських організацій, а також журналісти та блогери з Одеси вже три тижні реалізовують проєкт «Демократія очима дітей».

Діти визначили цікаві теми, поділилися на команди: це майбутні «знімальні групи», які створять відеоролики. Найбільш гострими  виявилися теми кібербулінгу, гендерної нерівності, вигоряння у школі, свободи слова та расизму. Паралельно команди працюють над сценаріями, фільмування і монтажем роликів. Робота відбувається онлайн під наглядом менторів. 

Журналісти розповіли учасникам про перевірку інформації, небезпеку фейків і написання сценаріїв, а гостросюжетна (без перебільшень) гра «Червона шапочка» навчила дітей дивитися на ситуацію з різних точок зору

Діти – це океан енергії... коли їм цікаво і весело. Вже планується  другий набір на проєкт «Демократія очима дітей». Щоб дізнатись більше приходьте вже наступної суботи на сімейний захід "Слово дітям!"

Селфі з менторкою
Мелфі з менторкою

Реєстрація обов'язкова за посиланням: https://forms.gle/43xFc43U5BgvDKC49

Проєкт здійснюється ГО Змістом за підтримки БО Українська освітня платформа, у партнерстві з Добропільський центр молоді ДОБРО, Краудфандингова платформа Моє Місто, Благодійний Фонд "Мами Одеси", Caritas Odesa UGCC, Благодійний міжнародний фонд "Оновлена Україна", а також Суспільне Одеса.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024